Tarieven

 

 • Malvatherapie 1,5 uur:   

      82,50 euro  

Gemiddeld duurt dit consult 1,5 uur. Soms kan het iets korter of langer duren en wordt het bedrag hierop aangepast.

 

 • Energetische massage of sjamanistische healing van 1 uur (dit is inclusief een korte intake van 10 minuten):   

     60 euro     

 

Indien je een afspraak wilt wijzigen of niet kunt nakomen, gelieve dit uiterlijk 24 uur van tevoren laten weten. Voor het nalaten van een tijdige afmelding zal 75% van het bedrag in rekening worden gebracht. 

 • Kosmisch schijf traject van 8-10 behandelingen. Per behandeling van 2 uur:

       95 euro 

Een Kosmisch schijf traject is een vorm van regressie, waarbij je teruggebracht wordt naar jezelf, je 'oerenergie', de energie van onze ziel. Hierdoor kun je weer herinnerd worden aan je bestemming in dit leven. Als je het gevoel hebt dat je vastloopt en je toe bent aan verandering(werk, studiekeuze, relatie(s) of sociaal maatschappelijk), dan kan dit het moment zijn om samen met mij een cyclus behandelingen met de Kosmische schijf aan te gaan. Een kosmisch schijf traject bestaat altijd uit 8 tot 10 behandelingen. Het is niet voor iedereen geschikt en daarom zal ik ook nooit een eerste consult gelijk hiermee starten. Er zal minimaal 1 consult aan vooraf gaan

 

   


  Vergoeding door de zorgverzekeraar

  Indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve zorg, dan is het mogelijk dat je daardoor een gedeelte van de behandelingen vergoed krijgt. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar of klik op de link van de zorgwijzer. Hier wordt per zorgverzekeraar aangegeven welke behandeling voor vergoeding in aanmerking komt en tot welk bedrag vergoed wordt.

  https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie

   


  Kwaliteit

  Voor het kunnen bieden van kwaliteit en vergoeding van mijn behandelingen ben ik aangesloten bij twee beroepsverenigingen:

  https://www.bvmt.nl/              (Beroepsvereniging voor Malvatherapeuten)

  https://www.vbag.nl/             (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze)

   

  en daarnaast ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ:

  https://rbcz.nu/  Via het VBAG ben ik aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie en val ik onder het klacht- en tuchtrecht van het TCZ. In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klachtenregeling van de VBAG, RBCZ/TCZ.

   Als betrokken therapeut doe ik er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden.

  Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over de manier waarop je door mij behandeld bent. Ik hoor dit dan graag van je. Een goed gesprek kan een hoop oplossen.

  Mochten we er samen niet uitkomen, dan kunt je je wenden tot de (onafhankelijke) klachtfunctionaris van de VBAG, de beroepsorganisatie waarbij ik ben aangesloten. Zodra de klachtfunctionaris de klacht heeft ontvangen, informeert deze over de verdere procedure.

  Als Registertherapeut BCZ ben ik onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ) : 

   

  Ik doe er alles aan om jouw privacy te beschermen en te voldoen aan de privacywetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
  Het doel van de nieuwe AVG wet is om de privacy van burgers te beschermen ook in de huidige tijd waarin de risico’s op het lekken van persoonlijke gegevens veel groter is geworden sinds de komst van het internet. De wet is er dus voor om te voorkomen dat er (commercieel) misbruik gemaakt wordt van persoonsgegevens, waaronder naam, e-mailadres, huisadres en bankgegevens. 

  Lees meer hierover in mijn privacyverklaring onder aan deze pagina.

   
  Privacy Verklaring Praktijk Licht Gericht
  Word – 22,0 KB 366 downloads
  Behandelovereenkomst 2023
  PDF – 106,2 KB 241 downloads