Mijn naam is Marloes Hettelaar en ik woon met mijn gezin in Doetinchem. 10 jaar geleden raakte ik door een aantal gebeurtenissen in mijn leven de balans kwijt. Ik kreeg allerlei klachten en ik zag mijzelf uiteindelijk genoodzaakt om mijn toenmalige werk als diëtist stop te zetten. Vanaf dat moment begon mijn zoektocht. Allerlei vragen als 'wie ben ik', 'waarom ben ik hier', 'hoe word ik gelukkig' stonden jarenlang centraal. Ik verslond het ene spirituele boek na het andere en volgde veel trainingen, workshops en lezingen om antwoorden te krijgen. Dit is een lange weg geweest, waarbij ik veel geleerd heb. Mijn fascinatie voor het energiewerk ontstond vooral door persoonlijke ervaringen hiermee. Ondanks dat ik het rationeel niet kon verklaren was het wel degelijk voelbaar dat er iets veranderde tijdens zo'n behandeling. Ik kreeg vaak inzichten of ingevingen die me verder hielpen in mijn proces. Deze ingevingen/inzichten waren nooit gekomen als ik een probleem slechts mentaal had benaderd. Ook voelde ik me nadien vaak als herboren, terug in mijn eigen kracht. Door de behandelingen kon ik weer voelen wie ik werkelijk ben. Dit is naar mijn inzicht de belangrijkste stap naar heling. Uiteraard ben ik mens en heb ik ook nog steeds lessen te leren, maar het besef dat ik goed genoeg ben zoals ik ben, zit nu verankerd in me. Het allerbelangrijkste dat ik wel geleerd heb is dat de oplossing voor een probleem in jezelf te vinden is en niet daarbuiten. Deze wetenschap geeft mij het fundament om te staan voor wie ik ben.

 

 

Ik ontdekte in deze periode ook dat ik zelf aanleg heb om te werken met het menselijke energieveld. Het is mijn persoonlijke mening dat iedereen dit kan leren, maar dat de een het al wel meer in zich heeft dan de ander. Het is voor mij iedere keer weer een prachtig geschenk om dit werk te mogen doen. Ik beleef er veel plezier en voldoening aan. In de afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen en trainingen gevolgd in het sjamanistisch healingwerk, en heb ik daarnaast de opleiding tot malvatherapeut afgerond. Deze laatste opleiding heeft mij doen besluiten om mijn kennis en kunde nu ook voor anderen in te zetten. Graag begeleid ik je in jouw proces naar zelfrealisatie en genezing (jouw weg terug naar het licht dat jij bent). 

 

 

Door de gevolgde opleidingen Voeding en Diëtetiek en Malvatherapie ben ik aangesloten als registertherapeut bij de koepelorganisatie RBCZ. Hierdoor kunnen cliënten in aanmerking komen voor vergoeding van de kosten. Om de kwaliteit te waarborgen en als RBCZ-therapeut te mogen blijven werken, volg ik ieder jaar verplichte bijscholingen.