Praktijk LichtGericht

 

Bij Praktijk LichtGericht kun je terecht voor energetische therapie. Bij deze therapievorm wordt er gewerkt op het energetisch systeem. Dit omvat de aura, de chakra's en de meridianen. De energetisch therapeut kan verstoringen in dit systeem waarnemen en vervolgens tijdens een behandeling herstellen. Het zelfgenezende vermogen wordt hierdoor bevorderd en psychische of lichamelijke klachten kunnen afnemen of zelfs verdwijnen . 

Naast de behandelingen worden er tijdens een consult ook gesprekken gevoerd. Deze gesprekken zijn belangrijk, zodat je je bewust wordt van wat er in je huidige leven speelt. Zonder een verruiming van bewustzijn kan een verandering niet blijvend zijn en is de kans op terugval of het krijgen van een nieuw probleem onvermijdelijk. 

Het proces is erop gericht je dat je terug in je kracht komt te staan en de regie (her)neemt over je eigen leven.

Energetische therapie is een complementaire behandelmethode. Dit betekent dat het een aanvulling is op de reguliere geneeskunde en dus niet als vervanging mag worden gezien.

 

Werkwijze

 

Bij de eerste ontmoeting wordt er een kennismakingsgesprek gehouden. Aan de hand van dit gesprek wordt samen de hulpvraag en het verdere verloop van de behandelingen bepaald. Daarnaast wordt er een energetische (malva)behandeling gegeven. De eerste keer zal dit een behandeling zijn van ongeveer 20-30 min. Tijdens de vervolgconsulten zullen de behandelingen langer zijn. 

Veel malvabehandelingen zijn op de blote huid. Als je hier moeite mee hebt, dan geef dit gerust aan.  De behandelingen worden dan aangepast. 

Mocht je slechts een keer een energetische massage of een sjamanistische healing willen ervaren, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een losse behandeling.